NFL
Kiemelt híreink

Irvin csapata hengerelt

AFC+NFC+Pro+Bowl+KUr9DSfBWCax

Michael Irvin együttese 49-27-re verte a Jerry Rice együttesét a Pro Bowlon.AFC+NFC+Pro+Bowl+lkQVFbnG0CBxAz elmúlt pár évben már szorosabb csatákat láthattunk az NFL All-star gáláján, most viszont egy sima győzelem született. Pedig Rice csapata Travis Kelce 4 yardos elkapásával megszerezte a vezetést. Először Irvinék még nem tudtak egalizálni, mivel Julio Jones touchdownját követően a kétpontosa sikertelen volt, de utána Devonta Freeman hatpontosával már sikerült fordítani. Team Irvin újabb kétpontossal kísérletezett, amelyet Jones értékesített. A második negyedben a Pro Bowl újonc Todd Gurley növelte csapata fórját, majd Travis Kelce válaszolt a pontszerzésre. A végén a Russell Wilson után következő Teddy Bridgewater is adott TD-passzt, mégpedig Darren Sprolesnak, így 28-14-es előnnyel mehetett pihenőre Irvin válogatottja.
AFC+NFC+Pro+Bowl+-CNo4t2ZHTyxA második félidőben faragott hátrányán Rice alakulata Doug Martin 3 yardos futásával, de Allen Robinson és Delanie Walker is szerzett 1-1 touchdownt a harmadik negyedben, amellyel már szinte biztossá vált Irvinék sikere. Az utolsó játékrészben DeAndre Hopkins is feliratkozott a pontszerzők közé egy 7 yardos elkapott TD-vel, de az utolsó szó Jarvis Landryé volt, aki Tyrod Taylortól kapott el egy 31 yardos átadást az end zone-on belül, szépítve ezzel az eredményt Ricék számára. A kétpontos sikertelen volt.

Az offense MVP a Seattle Seahawks irányítója, Russell Wilson lett, miután 3 TD-passzt is adott, míg csapattársa, Michael Bennett lett a defense MVP.

Fotók: zimbio.com