NFL
Kiemelt híreink

Az utolsó napra is maradtak különlegességek

American_20Footballer_20Moritz_20Boehringer_20im_20Spiel_20zwischen_20den_20Vienna_20Vikings_20und_20den_20Schw_C3_A4bisch_20Hall_20Unicorns.0.0

Romo-pótlót hozott a Cowboys, német elkapót szerzett a Vikings, Cook végre gazdára talált.

Véget is ért az NFL Draft mindenki megszerezte azt, akit tudott. Irányítók terén ismét volt kereslet. Az Oakland Raiders a 100. helyen draftolhatott és végül bezsebelte Connor Cookot. De nemcsak a Martalócok szereztek irányítót, hanem a Dallas Cowboys is, amelynek gondolnia kell arra is, mi lesz, ha Tony Romo megsérül megint? Válasz: bevetik Dak Prescottot, az új szerzeményt! Viszont a Kansas City Chiefs is szerzett egy pótirányítót, ha Alex Smith kidőlne, aki Kevin Hogan lett.

Végül a Cincinnati Bengals is megállított egy mélyrepülést, hiszen a Cookon kívül első körbe várt Andrew Billingset (DT) megkaparintotta magának.

J.J. Watt testvére Derek (FS) is bekerült az NFL vérkeringésébe, aki majd a San Diego Chargers mezét öltheti magára, de ő a hatodik körben kelt el.

A Denver Broncos-nak is volt egy jó húzása, hiszen futó poszton erősítettek a drafton vélt harmadik legjobb futóval, Devontae Bookerrel.

Viszont talán a nap legérdekesebb pickjét a Minnesota Vikings hajtotta végre, amely Moritz Böhringerre bökött rá. Ő lett az első játékos az NFL történetében, aki Európából draftoltak, mégpedig a Schwabish Hallból.

Fotó: Google